Triadens

Opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Zoek je een opleiding overheidsopdrachten in Antwerpen? Contacteer Triadens voor een actuele, toegankelijke opleiding. Onze experts brengen je praktische kennis bij die je meteen kan toepassen op je eigen overheidsopdracht.

opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Kennis is er om gedeeld te worden. Triadens voorziet basisopleidingen m.b.t. overheidsopdrachten, alsook thematische opleidingen op maat van jouw dossier of organisatie in Antwerpen. Onze experts brengen je praktische kennis bij die je meteen kan toepassen op je eigen overheidsopdracht. Zo ben je ook meteen op de hoogte van de nieuwste regelgevingen en aandachtspunten.

Onze opleidingen zijn:

 • Aangepast aan de wensen van jouw organisatie: halve dag, volledige dag, on-line of klassikaal, ...
 • Sterke basisopleidingen van A tot Z of voor specifieke thema’s
 • Topics kunnen worden toegespitst op de struikelpunten binnen jouw organisatie
 • Op niveau van beginners of gevorderden

opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Opleiding overheidsopdrachten voor aanbestedende overheden

Voor aanbestedende overheden gaan we dieper in op de optimalisatie van de procedures overheidsopdrachten met het oog op meer en betere offertes. Voorafgaand aan de opleiding kunnen het aankoopproces maar ook de gehanteerde opdrachtdocumenten onder de loep genomen worden en het bestuur voorzien van handige tips and tricks bij de opmaak ervan. Op jouw vraag kunnen we ook ingaan op specifieke topics zoals bijvoorbeeld: 

 • Hoe trek ik meer KMO’s en lokale ondernemingen aan bij het uitschrijven van mijn overheidsopdrachten? 
 • Hoe zorg ik voor gepaste selectiecriteria en optimale gunningscriteria met een transparante beoordelingsmethode? 
 • Hoe bereid ik mijn overheidsopdracht voor? Wat zijn de mogelijkheden van een marktverkenning? 

Zoek je een opleiding overheidsopdrachten voor aanbestedende overheden in Antwerpen? Contacteer Triadens voor een actuele, toegankelijke opleiding.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Opleiding overheidsopdrachten voor ondernemingen

Voor ondernemingen kan er tijdens een opleiding specifiek ingegaan worden op het optimaliseren van hun offertes zodoende de kansen om een overheidsopdracht te winnen aanzienlijk worden vergroot. Via de opleiding ben je als onderneming beter op de hoogte welke opportuniteiten er zijn en welke overheidsopdrachten zijn gepubliceerd. Daarnaast gaan we ook specifiek de ingediende offertes screenen om ervoor te zorgen dat de wensen beter aansluiten bij de verwachtingen van de aanbestedende overheid.  We zorgen voor handige tips and tricks voor het indienen van een offerte. Op jouw vraag kunnen we ook ingaan op specifieke topics zoals bijvoorbeeld: 

 • Welke administratieve stukken dien ik toe te voegen aan mijn offerte?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn offerte op de juiste manier is getekend?
 • Jouw onderneming wegwijs maken in het doolhof van overheidsopdrachten: Waar vind ik relevante opdrachten? Hoe kan ik deelnemen aan deze opdracht?

Zoek je een opleiding overheidsopdrachten voor ondernemingen in Antwerpen? Contacteer Triadens voor een actuele, toegankelijke opleiding.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Overheidsopdrachten voor beginners en gevorderden

Er kunnen zowel sterke basisopleidingen in overheidsopdrachten (zowel voor beginners als gevorderden) worden voorzien van A tot Z. Met een basisopleiding overheidsopdrachten kan elke nieuwe medewerker meteen zijn weg vinden in de complexe regelgeving. Daarnaast is een basisopleiding ook meteen de juiste opfrissing voor medewerkers al langer in dienst want terug tot de basis gaan brengt vaak opheldering. Deze cursus is een ideale opfrissing van de kennis en zorgt ervoor dat uw organisatie in Antwerpen up-to-date is van de geldende wetgeving. 

Daarnaast kan er ook worden ingegaan op specifieke thema’s en actuele topics die worden toegespitst op de struikelpunten binnen jouw organisatie of bestuur. 

Triadens is in de mogelijkheid ingediende offertes of opgemaakte bestekken te screenen en op basis hiervan een opleiding op maat uit te werken. Triadens voorziet toegankelijke opleidingen om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden. Interactie tussen docent én deelnemers staat centraal in onze opleidingen. In de opleiding worden ook praktijkgerichte voorbeelden gehanteerd vanuit het standpunt van jouw organisatie.

Bij elke opleiding voorzien wij als lesmateriaal een presentatie dewelke ook wordt gedeeld met de deelnemers. Op de slides wordt voldoende informatie voorzien zodoende deze na de opleiding kan fungeren als een leidraad. 

De expertise van Triadens

Triadens is een expertisebureau voor overheidsopdrachten of in tendermanagement. Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Complexe materie, met significante financiële impact, die een transparante en doelgerichte aanpak vereist. Laat Triadens je twijfels wegnemen en jouw overheidsopdracht tot een goed einde brengen.

Jij kiest welke taken je wil uitbesteden, wij doen de rest:

 • Juridisch advies in Antwerpen - van A tot Z of ad hoc
 • Voorbereiding, opmaak en screening van opdrachtdocumenten
 • Nazicht van gunningsbeslissingen voor besturen en ondernemingen
 • Bijstand en ondersteuning bij onderhandelingen
 • Screening en optimalisering van offertes
 • (In-house) Opleidingen overheidsopdrachten op maat van jouw bestuur of onderneming

Ons verhaal

Triadens is het verhaal van twee dames die elk vanuit hun eigen achtergrond een stevige expertise inzake overheidsopdrachten hebben opgebouwd. De wegen van Ellen en Tessa kruisten elkaar bij de grootste aankoopcentrale van Limburg. Hun complementaire vakkennis (advocatuur, procurement, management) en gedeelde passie voor overheidsopdrachten bleek de ideale voedingsbodem voor een eigen expertisebureau.

opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Nood aan een opleiding overheidsopdrachten in Antwerpen? Contacteer Ellen en Tessa voor een actuele, toegankelijke opleiding inzake overheidsopdrachten.

Opleiding overheidsopdrachten Antwerpen

Kennis is er om gedeeld te worden. Triadens voorziet basisopleidingen overheidsopdrachten, alsook thematische opleidingen op maat van jouw dossier of organisatie.

Triadens

Heivinkenstraat 17
3511 Hasselt (Kuringen)

✆ Ellen Triangle: 0477/99.86.78
✆ Tessa Jordens: 0485/89.55.79

✉ overheidsopdrachten@triadens.be

KBO: 0763.814.226

Interesse in opleidingen overheidsopdrachten of de andere expertises van Triadens? Volg ons ook via Facebook en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x