Triadens

Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

De samenwerking met Triadens heeft niet alleen onze verwachtingen overtroffen, maar heeft ook een positieve impact gehad op de efficiëntie en kwaliteit van onze dienstverlening. De oplossingen die Triadens biedt, heeft ons enorm geholpen bij het bereiken van onze doelen. Wat we het meeste waarderen, is de aandacht aan kwaliteit en flexibiliteit, die duidelijk zichtbaar is in elk aspect van jullie dienstverlening. Key-Quality kan Triadens van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare partners voor hun zakelijke behoeften. Dank je wel voor de voortdurende samenwerking

Rudy Possemiers - Business Development Manager - Key-Quality

format_quote
star
star
star
star
star

Onze organisatie doet tijdelijk beroep op de expertise van Triadens om onze interne werking te ondersteunen. De ondersteuning in de opmaak, aanbesteding en opvolging van onze overheidsopdrachten is voor ons een grote meerwaarde. Onze medewerkers krijgen zo de kans op een praktische manier kennis op te doen. Tessa en haar collega’s zijn vlot bereikbaar waardoor medewerkers op korte termijn een antwoord ontvangen.

Patricia Bollen - Directeur Bedrijfsvoering - IGL Limburg

format_quote
star
star
star
star
star

Triadens was voor Bio-Incubator de ideale begeleidende partner in het kluwen van de overheidsopdrachten. Triadens bood de perfecte oplossing, van het opstellen van de aanbestedingsdocumenten tot het verwerken van de offertes en het aanmaken van de documenten voor de gunning. Niettegenstaande de uitgebreide opdracht en de vele offertes een bijzonder efficiënte samenwerking!

Guy Vanhemelryck - Manager - Bio-Incubator Leuven NV

format_quote
star
star
star
star
star

Tessa en Ellen zijn twee gedreven en enthousiaste dames. Dankzij hun expertise kregen we een waardevolle begeleiding in de wereld van e-Procurement.

Julie Smets- Management Assistant - La Squadra Logistics

format_quote
star
star
star
star
star

De dienstverlening en opleidingen rond overheidsopdrachten waren van uitstekende kwaliteit en zeer informatief. De samenwerking met het team was professioneel en efficiënt, waardoor we onze kennis op dit gebied aanzienlijk hebben kunnen uitbreiden. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service en bevelen hen van harte aan voor iedereen die meer wil leren over overheidsopdrachten.

Peter Van Nuffel - CRO Chief Relationship Owner - CLB Group

format_quote
star
star
star
star
star

Triadens (Tessa) heeft ons zeer goed begeleid in de complexe administratieve structuur van Europese aanbestedingen. Op korte tijd werden we geholpen bij het opstellen en publiceren van een bestek, het opstellen van het gunningsverslag en finaal het toewijzen van de opdracht aan de kandidaat met het beste voorstel. Triadens heeft hierin een belangrijke expertise, stelt zich steeds pragmatisch en behulpzaam op en heeft oog en oor voor de wensen en doelstellingen van de klant.

Mark VanLook - Directeur Digital Business - SyntraPXL

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x