Triadens

Tessa Jordens

Als jurist heeft Tessa diepgaande kennis en ervaring vergaard in het navigeren door de complexiteit van overheidsopdrachten. Haar vaardigheden omvatten alles van het opzetten en begeleiden van aanbestedingsprocedures tot advisering over contractbeheer en het oplossen van geschillen. Dankzij haar deskundigheid kan ze overheden en bedrijven effectief begeleiden bij het juridisch correct uitvoeren van hun projecten.

Tessa ontwikkelde haar juridische competenties als advocate bij een toonaangevend nichekantoor, met focus op overheidsopdrachten en -contracten. Daarnaast is ze actief als docent en spreker, waarbij ze haar kennis deelt tijdens opleidingen voor aanbestedende overheden en op studiedagen.

Tessa's sterke punten liggen in haar vermogen om complexe juridische materie toegankelijk en begrijpbaar te maken voor een breed publiek. Als geboren bemiddelaar gebruikt ze empathie en diplomatie om effectieve communicatie tussen partijen te faciliteren. Dankzij haar perfectionisme en kritische aanpak weet ze theoretische kennis naadloos om te zetten naar effectieve aankoopstrategie├źn en -advies.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x