Triadens

Tessa Jordens

Tessa studeerde in 2015 cum laude af aan de UHasselt als master in de rechten, specialisatie administratief recht met focus op het bestuursrecht. Tijdens haar studies ontwikkelde Tessa een bijzondere interesse in het overheidsopdrachtenrecht, wat ook het onderwerp van haar thesis werd. Na haar studies ging Tessa als advocate aan de slag bij een groot niche kantoor in het administratief recht met verschillende vestigingen. 

Na een doorgedreven stage werd Tessa een vaste waarde binnen het kantoor en bouwde ze verder haar expertise inzake overheidsopdrachten uit door dicht bij het cliënteel te staan en geen uitdaging uit de weg te gaan.

Naast haar fulltime job als advocaat vond Tessa ook de weg terug naar haar Alma Mater, de UHasselt waar ze sedert 2017 aan de slag is als praktijkassistent bestuursrecht.

Met deze ervaring op zak gaf Tessa steeds vaker opleidingen bij aanbestedende overheden, maar werd ze ook een frequent gevraagde spreker op studiedagen en sloot ze diverse samenwerkingsverbanden af met (vak)organisaties. Ook het vak “overheidsopdrachten” in de opleiding postgraduaat openbare besturen van de PXL wordt al enkele jaren door Tessa gedoceerd.

Verder kan je Tessa vaak treffen op opleidingen in het kader van overheidsopdrachten zoals op de dag van de overheidsopdrachten of leert ze aankopers de kneepjes van het vak. Door haar ervaring in de zorgsector, waarbij ze ziekenhuizen bijstond bij de aankoop van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, geeft zo ook graag deze kennis door aan haar cursisten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x