Triadens

Ellen Triangle

Als ervaren consultant-aankoper en projectmanager heeft Ellen een grote expertise opgebouwd in de wereld van overheidsopdrachten en inkoopmanagement. Ze leidde de centrale aankoopdienst en aankoopcentrale bij het provinciebestuur Limburg, waar haar focus lag op het efficiënt beheren van raamovereenkomsten en het revitaliseren van de aankoopdienst.

In haar rol als directeur Real Estate coördineerde Ellen verschillende dossiers in het kader van overheidsopdrachten – van facility management tot grote bouwprojecten. Nadien ondersteunde ze ziekenhuizen bij de aankoop van investeringsgoederen.

Ellen’s expertise omvat strategische en operationele aankoop, projectmanagement, en een diepgaande kennis van overheidsopdrachten, waaronder design & build-projecten en patrimoniumbeheer. Ze staat bekend om haar efficiëntie, hands-on aanpak, visie, en leiderschapskwaliteiten. Ellen is een actiegerichte professional die projecten van A tot Z kan beheren, met een bewezen vermogen om teams vooruit te helpen en resultaten te behalen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x