Triadens

Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Op zoek naar een expertisebureau gespecialiseerd in tendermanagement in Heist-Op-Den-Berg? Welkom bij Triadens!

Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Laat Triadens je twijfels wegnemen en jouw overheidsopdracht tot een goed einde brengen. Jij kiest welke taken je wil uitbesteden, wij doen de rest.

Wat is tendermanagement?

Tendermanagement is het begeleiden bij het binnenhalen van overheidsopdrachten of aanbestedingen. Een aanbesteding is een opdracht van een overheidsinstelling volgens bepaalde wettelijke procedures. Aanbestedingen worden ook wel eens tenders genoemd.

Als expertisebureau bieden wij bij Triadens professionele ondersteuning binnen elk aspect van een overheidsopdracht. Dat kan nauwgezette begeleiding zijn van A tot Z, of praktisch advies voor een eenmalige ad-hocvraag. Geen dertien-in-een-dozijn aanpak, wel concrete ondersteuning op maat van jouw organisatie of onderneming.

Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Ben je op zoek naar tendermanagement voor jouw organisatie in Heist-Op-Den-Berg?

Wat doet een tendermanager?

Een tendermanager kan ondernemingen begeleiden in het binnenhalen van overheidsopdrachten en aanbestedingen, zowel bij kleine prijsvragen maar zeker ook bij grotere dossiers. Als tendermanager zorgen we voor het volledige tenderproces. Ons doel? Het winnen van de aanbesteding.

Dossierbegeleiding voor uw offerte

Een goede offerte indienen is een complexe en tijdrovende investering. Triadens, een expertisebureau in overheidsopdrachten, kan deze helpen renderen op verschillende vlakken. Onze experten hebben zich immers geruime tijd verdiept in alle facetten van het overheidsopdrachtenrecht en hebben, vanuit hun eerdere jobervaringen door de bril van overheid leren kijken, de procedures kennen aldus ook geheimen meer.

Triadens kan de noodzaak van een overheid goed inschatten en dit meenemen in de begeleiding van uw offerte waardoor onze experts kunnen inschatten wat uw offerte exact nodig heeft om te kunnen leiden tot een goed maar voornamelijk een geldig resultaat.

Op dit laatste punt knelt vaak het schoentje. Een onderneming weet perfect welk product of welke dienstverlening ze kunnen aanbieden tegen welke prijs maar wordt vaak afgestraft door het formalisme van de overheidsopdrachtenregelgeving. Wat is dat nu weer met dat UEA, die statuten, die referenties en attesten? 

Ook een finale (juridische) check van de offerte is mogelijk. Werden alle vereiste documenten voorzien? Voldoet de offerte aan het gevraagde? Het zou immers jammer zijn dat al het harde werk voor niets is geweest door een vergetelheid.

Zie je door het bos de bomen niet meer? Kies dan vanaf het begin dadelijk de juiste koers samen met Triadens. Op lange termijn profiteert jouw onderneming van ons duwtje in de rug. 

Triadens helpt jou graag verder met:

 • Jouw onderneming wegwijs maken in het doolhof van overheidsopdrachten: waar vind ik relevante opdrachten? Hoe kan ik deelnemen aan deze opdrachten?

 • Ondersteunen bij het geldig voorbereiden en indienen van een offerte: is mijn offerte correct ondertekend? Is ze geldig samengesteld? Zijn alle noodzakelijke bijlagen opgenomen zoals statuten, het UEA, …?

 • Hoe beroep ik op draagkracht van derden? Waarmee dien ik rekening te houden?

 • Hoe kan ik gebruik maken van onderaannemers?

 • Het inhoudelijk optimaliseren van jouw offerte voor een specifieke opdracht zodat de sterktes van jouw onderneming geen geheim meer zijn voor de overheid.

 • Bijstand tijdens de plaatsingsprocedures zoals bij de onderhandelingen, bij het stellen van vragen, het beantwoorden van vragen van de overheid, …

 • Het evalueren van ingediende offertes en hierbij de nodige tips & tricks formuleren naar toekomstige deelnamen.

 • De ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen bij de aanbestedende overheid.

 • Het analyseren van gunningsverslagen, er lessen uit trekken en de vervolgopties overlopen

 • Het opleiden, dan wel bijscholen van de medewerkers in jouw onderneming die zich bezig houden met de overheidsopdrachten

 • Het analyseren en in kaart brengen van de risico’s 

Waarom tendermanagement?

Triadens weet, dankzij de ruime ervaring van onze experten, als geen ander waar de aanbestedende overheden belang aan hechten en wat ze belangrijk vinden bij de beoordeling van de offertes. Hierdoor is Triadens in de mogelijkheid de kansen van jouw onderneming te verhogen om de overheidsopdracht binnen te halen. 

Wij kunnen er voor zorgen dat uw onderneming meer omzet gaat generen in de publieke sector. Optimalisatie en efficiëntie blijken vaak mogelijk en gewenst. Onze experten kunnen helpen met de opmaak van verbetervoorstellen en de implementatie ervan. Triadens heeft ervaring met zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen in de begeleiding van het indienen van offertes bij overheidsopdrachten. Onze experten hebben ervaring in zowel Belgische als Europese publicaties maar ook met prijsvragen.

Het indienen van een offerte brengt ook een aantal verplichtingen mee voor jouw onderneming. Deze verplichtingen kan Triadens in kaart brengen. We kunnen de kansen en eventuele bedreigingen tegen elkaar afwegen en jouw onderneming hierbij van een passend advies voorzien. 

Triadens kan bovendien ook ingediende offertes uit het verleden screenen naar best practices voor de toekomst. Wat kan er beter? Waarop verliest jouw onderneming punten? Waaruit kan jouw onderneming tijdswinst halen in de toekomst? Triadens kan op basis van deze screening een advies en praktische tips uitwerken. 

Dit advies kan worden gecombineerd met een opleiding op maat voor jouw medewerkers. Onze experts brengen je praktische kennis bij die je meteen kan toepassen op je eigen overheidsopdracht. Zo ben je ook meteen op de hoogte van de nieuwste regelgevingen en aandachtspunten. De topics kunnen worden toegespitsts op de struikelpunten binnen jouw organisatie.

Op zoek naar tendermanagement voor jouw onderneming in Heist-Op-Den-Berg?

Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Triadens - tendermanagement op maat van jouw onderneming

Wil je als onderneming meedingen naar een opdracht bij de overheid, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Schrikt de wetgeving je af? Of is je onderneming al beslagen in het overheidsopdrachtenparcours en wil je jouw processen optimaliseren? Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Complexe materie, met significante financiële impact, die een transparante en doelgerichte aanpak vereist.

Met onze juridische ervaring helpen we je graag om duidelijkheid te brengen bij het complexe kluwen van overheidsopdrachten. Onze aanpak is praktijkgericht dankzij professioneel maatwerk waarmee je meteen aan de slag kan. Concrete ondersteuning volledig op maat van jouw bestuur of onderneming, daar kan je op rekenen.

Gebundelde expertise in tenders:

✓ Juridisch advies - van A tot Z of ad hoc
✓ Voorbereiding, opmaak en screening van opdrachtdocumenten
✓ Nazicht van gunningsbeslissingen voor besturen en ondernemingen
✓ Bijstand en ondersteuning bij onderhandelingen
✓ Screening en optimalisering van offertes
✓ (In-house) Opleidingen op maat van jouw bestuur of onderneming

Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Begeleiding bij het tenderproces van A tot Z

Triadens kan jouw onderneming in Heist-Op-Den-Berg volledig ontzorgen en het volledig inschrijvingstraject van A tot Z uit handen nemen. Capaciteit-, tijds- of kennisgebrek is geen obstakel meer. Triadens kan de volledige regie nemen in het analyseren van de opdrachtdocumenten, het schrijven van kwalitatieve documenten, opmaken van sjablonen, toetsen aan de technische vereisten, voldoen aan de administratieve bepalingen, ondersteuning bij de indiening van de offerte... Triadens creëert niet alleen tijdswinst in de huidige offerte maar ook voor toekomstige offertes dankzij het uitwerken van (standaard)documenten en sjablonen.

Ad-hoc advies

 • Het tendermanagementteam van de onderneming heeft vragen in verband met de volmacht.
 • Ik kan niet voldoen aan een technische eis die vooropgesteld is in het bestek – wat zijn mijn mogelijkheden?
 • Er zijn onduidelijkheden in het bestek, hoe ga ik ermee om?
 • Ik wordt verzocht om een prijsverantwoording, hoe voldoe ik aan de voorwaarden?
 • ...

Herkenbaar? Ook voor specifieke vragen over tendermanagement kun je bij Triadens terecht. Wij begeleiden jouw onderneming graag bij bepaalde stappen in het tenderproces, zo kan Triadens u voorzien van ad-hoc advies.

Triadens is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd voor het gepaste advies. Onze experten zijn op een laagdrempelige en snelle manier beschikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen bij het opmaken en indienen van jouw offerte. 

Ontvang gepast advies van onze experten Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Tendermanagement Heist-Op-Den-Berg

Geïnteresseerd in ons aanbod? Op zoek naar een vrijblijvend voorstel voor jouw bestuur of onderneming in Heist-Op-Den-Berg? Of heb je een vraag voor één van onze experts? Aarzel niet om ons te contacteren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x