Triadens

Openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem

Vragen over jouw openbare aanbesteding in Dilsen-Stokkem? Triadens BV biedt ondersteuning, begeleiding en concreet advies met betrekking tot alle aspecten van openbare aanbestedingen.

openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem

Wat is een openbare aanbesteding?

Een openbare aanbesteding is een opdracht van een overheidsinstelling volgens bepaalde wettelijke procedures. Verschillende ondernemingen worden door een overheidsinstantie uitgenodigd om een offerte in te dienen voor het uitvoeren van de overheidsopdracht. Op basis van verschillende criteria beslist de aanbestedende overheid welke onderneming de opdracht mag uitvoeren. 

Als expertisebureau bieden wij bij Triadens professionele ondersteuning binnen elk aspect van een openbare aanbesteding. Dat kan nauwgezette begeleiding zijn van A tot Z of praktisch advies voor een eenmalige ad-hocvraag. Geen dertien-in-een-dozijn aanpak, wel concrete ondersteuning op maat van jouw organisatie of onderneming.

Ben je op zoek naar advies rond een openbare aanbesteding in Dilsen-Stokkem?

Wat zijn de verschillende openbare aanbestedingen?

Een openbare aanbesteding is een overeenkomst die wordt afgesloten tussen een aanbestedende overheid en een onderneming met het oog op de uitvoering van werken, leveringen of diensten.

We kunnen een onderscheid maken tussen verschillende soorten openbare aanbestedingen België: 

  • aanbestedingen voor werken
  • aanbestedingen voor diensten
  • aanbestedingen voor leveringen

Waarom aanbesteden?

Via openbare aanbestedingen Vlaanderen, stimuleert de aanbestedende overheid de onderlinge concurrentie tussen verschillende bedrijven. Op deze manier krijgen alle geïnteresseerde ondernemingen eenzelfde kans om een overheidsopdracht uit te voeren. 

Als onderneming bied je jouw diensten dus aan bij overheid. De betreffende overheid zal vervolgens overeenkomsten sluiten volgens specifieke regels en procedures. (bron: vlaanderen.be)

Triadens is een expertisebureau voor openbare aanbestedingen Vlaanderen. Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Complexe materie, met significante financiële impact, die een transparante en doelgerichte aanpak vereist.

 Laat Triadens je twijfels wegnemen en jouw overheidsopdracht tot een goed einde brengen. Jij kiest welke taken je wil uitbesteden, wij doen de rest.

Wetgeving overheidsopdrachten

De wetgeving rond overheidsopdrachten België is gebaseerd op de Europese regelgeving en van toepassing op alle overheden in België. 

Afhankelijk van de aard van de opdracht dient de overheid een specifieke procedure te volgen om te kiezen tussen verschillende ondernemingen die kandidaat zijn om de opdracht uit te voeren.

Met onze juridische ervaring helpen we je graag om duidelijkheid te brengen bij het complexe kluwen van overheidsopdrachten. Onze aanpak is praktijkgericht dankzij professioneel maatwerk waarmee je meteen aan de slag kan. Concrete ondersteuning volledig op maat van jouw bestuur of onderneming, daar kan je op rekenen.

Vragen rond de wetgeving omtrent openbare aanbestedingen in Dilsen-Stokkem?

openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem

Triadens maakt je wegwijs in het doolhof van openbare aanbestedingen

Wil je als onderneming meedingen naar een opdracht bij de overheid, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Schrikt de wetgeving je af of is je onderneming al beslagen in het overheidsopdrachtenparcours en wil je jouw processen optimaliseren?

Het een goede offerte indienen is immers een complexe en tijdrovende investering. Triadens, expertisebureau in openbare aanbestedingen, kan deze helpen renderen op verschillende manieren. Onze experten hebben zich reeds geruime tijd verdiept in de procedures van openbare aanbestedingen in België én offertes waardoor zij inschatten wat uw offerte exact nodig heeft om te kunnen leiden tot een geldig en hopelijk goed resultaat.

Triadens helpt jou graag verder met:

  • Jouw onderneming wegwijs maken in het doolhof van overheidsopdrachten: waar vind ik relevante openbare aanbestedingen in Dilsen-Stokkem? Hoe kan ik deelnemen aan deze opdracht?
  • Ondersteunen bij het geldig voorbereiden en indienen van een offerte: is mijn offerte correct ondertekend? Is ze geldig samengesteld? Zijn alle noodzakelijke bijlagen opgenomen zoals statuten, het UEA, …
  • Het inhoudelijk optimaliseren van jouw offerte voor een specifieke opdracht zodat de sterktes van jouw onderneming geen geheim meer is voor de  aanbestedende overheid.
  • Het evalueren van reeds ingediende offertes en hierbij de nodige tips & tricks formuleren voor toekomstige aanbestedingen.
  • Het analyseren van gunningsverslagen, er lessen uit trekken en de vervolgopties overlopen.
  • Het opleiden, dan wel bijscholen van de medewerkers in jouw onderneming die zich bezig houden met de openbare aanbestedingen.
  • ...

Ondersteuning gezocht bij openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem?

Concreet en praktisch eerstelijnsadvies bij openbare aanbestedingen Dilsen-Stokkem

Bij Triadens kan je ook terecht voor specifieke vragen met betrekking tot jouw dossier of overheidsopdracht. Uit ervaring weten we dat de weg naar succesvolle overheidsopdrachten bezaaid ligt met struikelblokken. Concreet en praktisch advies kan een muurvast dossier terug in beweging krijgen. Onze experts nemen elke twijfel weg en voorzien je van een pasklaar antwoord voor je vraag dankzij eerstelijnsadvies.

Triadens is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd voor het gepaste advies bij een openbare aanbesteding.

Onze experten zijn op een laagdrempelige en snelle manier beschikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen bij het opmaken en indienen van jouw offerte. 

openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem

openbare aanbesteding Dilsen-Stokkem

Openbare aanbesteding Landen

Geïnteresseerd in ons aanbod? Op zoek naar een vrijblijvend voorstel voor jouw bestuur of onderneming in Landen? Of heb je een vraag voor één van onze experts? Aarzel niet om ons te contacteren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x